Navigacija
13.04.-01.05.2018. Varaždinska županija

Dani okusa varaždinskoga kraja

U vremenu od 13. travnja do 01. svibnja održati će se treći po redu Dani okusa varaždinskoga kraja, koji ove godine obuhvaćaju 14 ugostiteljskih objekata - nosioca standarda Okusi varaždinskoga kraja. Oni će ljubiteljima gastronomskih specijaliteta omogućiti da po promotivnoj cjeni uživaju u dva menija od tri slijeda jela spravljenih od tradicijskih namirnica našega kraja.

Doživjeti kuhinju varaždinskoga kraja znači upoznati bogatstvo i raznolikost jela koja su, s jedne strane, nastala jednostavnošću pripreme i domišljatošću seoskih domaćica uz kućna ognjišta ili, s druge strane, osobitim kulinarskim umijećem i vještinama u građanskim, gospodskim i plemenitaškim dvorskim kuhinjama.

Ljudi su ovdje oduvijek znali uživati u bogatstvu okusa što krijepe tijelo i opuštaju dušu, u dobrom jelu i piću. Zato to preporučuju i svojim gostima.

I ne žurite pri tom...

Predajte se vremenu i doživljaju...

Osjetite u svakom zalogaju kolika je ljubav, a kako kaže ona narodna „Ljubav ide kroz želudac“, utkana u pripremu jela koje blagujete...

Ovo je pozivnica za doživljaj i istraživanje raznovrsne palete okusa u odabranim objektima koje resi oznaka standarda Okusi hrvatske tradicije– Okusi varaždinskoga kraja.

Kušajte i uživajte upoznajući ih. 

Dobar vam tek !

Cjelokupnu ponudu menija po objektima možete preuzeti ovdje.

Dani_okusa_Varazdinskoga_kraja_2018_Page_1.jpg

Dani_okusa_Varazdinskoga_kraja_2018_Page_2.jpg


HTZ_banner_HR_Trakoscan_970x250.jpg