Navigacija
15.06.-15.08.2017. Varaždin

Ljeto u Varaždinu

Varaždin je poseban po svojim parkovima i šetalištima koja su skladno uklopljena u arhitekturne slojeve povijesti. Zahvaljujući tim zelenim kontinentima utkanim u gradsku geografiju, ljeto u Varaždinu svježe je i prozračno. No, ljeto u Varaždinu nije samo šum fontana između svježine urbanog zelenila i arhitekture koja strelovito preskače stoljeća. Naime, u taj se međuprostor svake godine ušulja i Ljeto u Varaždinu te ga ispuni imaginacijom umjetničkog stvaralaštva. Tijekom Ljeta u Varaždinu se može uživati u glazbi, plesu i teatru, a Ljeto u Varaždinu uvijek osvježava bogatstvom i kvalitetom sadržaja.

Koncertni ured Varaždin je i ove godine organizirao bogati glazbeno-zabavni  program Ljeta u Varaždinu. Na već dobro poznatim lokacijama, na Kazališnom trgu i u atriju Staroga grada, održati će se koncerti. Na Trgu Miljenka Stančića, ugostiteljski objekti s trga, u izvršnoj organizaciji agencije Prlady, petkom su na rasporedu koncerti i live svirke, dok je subotom na programu DJ.

Gradska će tržnica na Kapucinskom trgu organizirati odbojku na pijesku, zabavna događanja i varaždinsku plažu s beach barom. Na Kapucinskom trgu će se 14. i 15. srpnja održati Final 4 – Rukomet na pijesku Varaždin 2017.

U dvorištu Županijske palače subotom su na rasporedu predstave 3. Varaždinskih kazališnih večeri u organizaciji Teatra Kerekesh. Srijedom su na programu dokumentarni filmovi u organizaciji Kina Gaj koji će se prikazivati na terasi caffe bara Lavra.

Tokom srpnja i kolovoza biti će postavljeno i nekoliko izložbi – u Gradskom muzeju (Palača Sermage i Herzer), u Galeriji zlati ajngel, Galeriji K10 i Galerijskom centru Varaždin.

Više informacija možete pronaći na www.ljetouvarazdinu.hr

Kompletan program Ljeta u Varaždinu možete preuzeti klikom OVDJE.

HTZ_banner_HR_Trakoscan_970x250.jpg