Navigacija
 • Špancirajte Varaždinskom županijom u atriju Županijske palače

  U Bučogradu, koji će niknuti u atriju Županijske palače tijekom Špancirfesta, od nedjelje 19. do petka 24.kolovoza , svakoga dana, vodimo vas u špancir po jednom od dragocjenih kutaka Varaždinske županije.

  13.08.2018 12:50
 • U atriju Županijske palače predstavljen Bučograd

  Od 18. do 25. kolovoza programi „Bučograda“ i „Županije u malom“ odvijati će se u atriju Županijske palače na Franjevačkom trgu u Varaždinu.

  10.08.2018 13:16
 • Počeo Jailhouse festival u Lepoglavi

  Žestokom svirkom bendova Sacred Eternity, Bednja i varaždinskog Cold Snapa, jučer je u Lepoglavi otvoren popularni Jailhouse festival 2018. Dečkima iz Cold Snapa posjet Lepoglavi nije ništa novo, a ove su godine Jailhouse festival odlučili uvrstiti na svoju mapu destinacija turneje po Europi u sklopu koje predstavljaju svoj novi album „All our sins“ te slave 15 uspješnih godina postojanja!

  10.08.2018 16:49
 • Održana edukacija „Od Zimmer frei do Airbnb-a“

  Kakav smještaj ponuditi putniku 21. stoljeća? Kolika su ulaganja, te igra li lokacija važnu ulogu? Kako se profilirati i pronaći svoju nišu? Kako nam ulazak u turističke vode mijenja privatne živote na bolje? Koji su primjeri dobre prakse koji nas inspiriraju da 'ulovimo val' i priključimo se svjetskim trendovima te koliko će nam se na tom putu ispriječiti hrvatska pravna regulativa? Na ova, ali i brojna druga pitanja, jučer su u palači Varaždinske županije odgovor pokušali dobiti brojni okupljeni privatni iznajmljivači s područja Varaždinske županije, ali i oni koji to tek planiraju postati.

  25.05.2018 14:24
 • U subotu velika Međunarodna izložba bučinog ulja u Županijskoj palači

  Na prigodnoj konferenciji za medije održanoj u Atriju Županijske palače, župan Varaždinske županije Radimir Čačić i zamjenica predsjednika Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević, najavili su 1.Međunarodnu izložba bučinih ulja Alpe- Adria i 8. Izložbu bučinih ulja Sjeverozapadne Hrvatske koja će se održati u subotu, 26. svibnja s početkom u 10:00 sati u prostorima Županijske palače.

  22.05.2018 03:54
 • HTZ i ove godine provodi uspješnu kampanju i nagradnu igru „Epic Week in Croatia“

  Hrvatska turistička zajednica na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram pokrenula je treći nastavak kampanje „Epic Week in Croatia“. Ove godine kampanja nudi čak 218 aktivnosti za kreiranje idealnog godišnjeg odmora. U sklopu kampanje kreirana je i nagradna igra s glavnom nagradom koja uključuje nezaboravno putovanje u Hrvatsku.

  06.05.2018 10:33
 • Bogati program povodom proslave 15. godina Udruge kuhara Varaždinske županije

  Na današnjoj konferenciji za medije Natalija Martinčević, predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije i Damir Crleni, tajnik Udruge kuhara Varaždinske županije najavili su proslavu 15. godišnjice Udruge kuhara, koja će se održati ove subote, 5. svibnja, u atriju i ispred županijske palače.

  03.05.2018 03:57
 • Najavljeni treći Dani okusa varaždinskoga kraja

  U vremenu od 13. travnja do 1. svibnja na području Varaždinske županije po treći puta će biti održana manifestacija „Dani okusa varaždinskoga kraja“. Po cijeni od svega 75 kuna, građani u tom razdoblju mogu izabrati meni od čak tri slijeda u jednom od ukupno 14 uključenih restorana.

  09.04.2018 06:34
 • Promotivni spot Hrvatske turističke zajednice „Ambasadori hrvatskog turizma“ nominiran za prestižnu svjetsku nagradu

  Promotivni video Hrvatske turističke zajednice „Ambasadori hrvatskog turizma“, koji je premijerno prikazan u studenome prošle godine u sklopu nastupa na turističkom sajmu WTM u Londonu i koji je u kratkom vremenu ostvario višemilijunsku gledanost na stranim emitivnim tržištima, nominiran je od strane „Travel Video Awards“ za nagradu u potkategoriji „Best Video by a Tourism Organization“.

  24.03.2018 11:59
 • Objavljeni javni pozivi Hrvatske turističke zajednice za dodjelu potpora u 2018. godini

  Hrvatska turistička zajednica objavila je na svojim internet stranicama javne pozive kojima će i u 2018. godini dodjeljivati bespovratna sredstva putem programa potpora s ciljem unapređenja proizvoda, stvaranje prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini, te obogaćivanja ponude u pred i posezoni.

  08.01.2018 01:30