Navigacija

"Garantirano z Varaždinske županije" oduševilo Zagrepčane

Varaždinska županija se u subotu, 20. listopada 2018. godine, manifestacijom "Garantirano z Varaždinske županije" po prvi put predstavila na glavnom zagrebačkom trgu i pritom oduševila mnogobrojne Zagrepčane i turiste.

Bilo je to jedno od najvećih takvih događanja, s čak 60-ak OPG-ova, obrtnika, domaćih radinosti, tvrtki i pojedinaca iz Županije, koji su brojnim posjetiocima ponudili najbolje iz Varaždinske županije. Uz prikaz izrade domaćeg putra, kiseljenja Varaždinskog zelja te heljde, predstavilo se i izvorno Varaždinsko bučino ulje te proizvodi od buče, a Zagrepčani i njihovi gosti mogli su kušati  najbolju sarmu spravljenu od izvornog Varaždinskog zelja.

Varaždinske dizajnerice predstavile su svoje najnovije kolekcije, a popularni Varaždinski notar podsjećao je posjetioce na neka prošla vremena. U Zagrebu se također predstavila i Husarska garda, dok su trgom cijelo vrijeme šetale atraktivne dame u krinolinama, a sve to uz vrhunski kulturno-zabavni program prvaka Glazbene škole u Varaždinu.

Gužve na štandovima i oko štandova potvrdile su oduševljenje Zagrepčana i njihovih gostiju brojnim proizvodima koji su djelo rada marljivih ruku proizvođača iz Varaždinske županije.

  • Ivica Labaš najbolji vatrogasac, Varaždin u top 3 kontinentalnih destinacija!
  • Špancirajte Varaždinskom županijom u atriju Županijske palače
  • Počeo Jailhouse festival u Lepoglavi
  • U atriju Županijske palače predstavljen Bučograd
  • Održana edukacija „Od Zimmer frei do Airbnb-a“
  • U subotu velika Međunarodna izložba bučinog ulja u Županijskoj palači