Hotel Raj ***

Hotel Raj ***

Hotel Raj se nalazi u blizini centra u Ludbregu, udaljen svega 50 m od svetišta Predragocjene Krvi Kristove.

Hotel Crnković **

Hotel Crnković **

Hotel Crnković će vas zadiviti baroknom arhitekturom u restoranu, velikom banketnom dvoranom i odličnom domaćom kuhinjom.

Hotel Amalia ***

Hotel Amalia ***

Hotel Amalia nalazi se u samom središtu grada Ludbrega, ili kako legenda kaže, u centru svijeta. Zbog svoje dobre pozicije hotel Amalia je idealna polazna točka za razgledavanje Ludbrega. Trg Svetog Trojstva, na kojem je smješten hotel, je stroga pješačka zona što gostima hotela osigurava idealne uvjete za odmor. Hotelske sobe u Amaliji su novouređene, odišu ugodnom opuštajućom atmosferom.

Hotel Orion ***

Hotel Orion ***

Hotel Orion nalazi se na mirnoj lokaciji u mjestu Horvatsko, na 3 km od centra Ivanca i državne ceste koja vodi prema centru Varaždina.

Hotel La'gus ***

Hotel La'gus ***

Smješten na brežuljku iznad Varaždina u idiličnom ambijentu čiste prirode očekuje Vas hotel La'Gus. Blizina grada Varaždina i izlaza na auto cestu Budapest – Zagreb dodatne su prednosti zbog kojih se gosti odlučuju potražiti smještaj u Varaždinu i okolici te odsjesti u hotelu La'Gus, bilo da posjećuju Varaždin ili su samo u prolazu.

Hotel Istra ****

Hotel Istra ****

Hotel "Istra", izgrađen 1911. godine pod nazivom Grand Hotel "Novak", danas je zasjao u novom ruhu.

Hotel Varaždin ***

Hotel Varaždin ***

U Varaždinu, gradu anđeoske ljepote, duha i glazbe nedaleko od centra grada, u Kolodvorskoj 19 smjestio se restoran i hotel Varaždin.

Hotel Turist ***

Hotel Turist ***

Hotel Turist utemeljen je 1964.godine po uzoru na stare varaždinske "grand hotele". Tradicija uspješnog hotelskog poslovanja, konstantna kvaliteta usluge, veličina smještajnih i kongresnih kapaciteta i lokacija pridonose tituli središnjeg hotela sjeverozapadne Hrvatske.

Park Boutique Hotel ****

Park Boutique Hotel ****

Hotel je smješten u strogom centru grada Varaždina, u samom parku Vatroslava Jagića, jednom od povijesnih simbola grada.

Hotel Trakošćan ****

Hotel Trakošćan ****

Smješten je u bajkovitom okruženju u neposrednoj blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca iz bogate hrvatske baštine uvrštenog na listu najljepših dvoraca Europe.

Ostala ponuda

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.