Navigacija

Kuća Grga

Drvena kuća u malom selu na uzvišenju, netaknuta, mirisna priroda, mir i tišina koji ispunjuju dušu i tijelo te donose zaborav od užurbanog urbanog života. Ako želite zaboraviti ubrzan ritam današnjeg svijeta ovo je idealno mjesto za vas, vašu obitelj, prijatelje...

Ovdje vrijeme prolazi na drukčiji način - bez opterećenja. Ovdje su noći lake i ugodne, a ujutro... ujutro se čuju samo tišina ili vas budi cvrkut ptica.
Zimi bjelina svjetluca pod sunčevim zrakama te joj daje poseban ugođaj. Mjesto je pogodno i za aktivne ljude koji se bave biciklizmom, planinarenjem, šetnjom. Izgrađena je i opremljena s puno ljubavi, volje i truda što se osjeća u svakom trenutku i kao takva je idealna za odmor (a i kvalitetan umor).
Opremljena je drvenim namještajem toplog, ali istovremeno modernog stila s naglaskom na ugodu, intimu te potpuni komoditet. U prizemlju se nalazi velika prostrana dnevna soba, kuhinja opremljena svim potrebnim kuhinjskim uređajima, toalet i tuš kabina. Naravno, tu je i terasa sa vrtnom garniturom i velikim kaminom s koje puca prekrasan pogled na okolno zelenilo. Na katu su smještene dvije spavaće sobe, kupaona i galerija. Kuća je klimatizirana, a u prizemlju je kamin za grijanje tijekom zime.

Kuća ima 200 m2 korisne površine na potpuno hortikulturno uređenoj parceli, a nalazi se na 360 m nadmorske visine.

Može se iznajmiti samo kao cjelina jer je tako koncipirana, a osim za odmor mogu se organizirati razne vrste proslava, momačke i djevojačke večeri, proslava diplome, razna druženja kao i sve što vam padne na pamet.

Kapacitet zimi do 35 osoba, a ljeti do 55.

Kapacitet spavanja do 7 osoba ( 2+1+2+2 )

Za svaki dolazak potrebno se unaprijed najaviti.

 

Kategorija:****
Adresa:Gornja Voća 74A (Žmegač breg)
Radno vrijeme:prema najavi
Telefon:+385 (0)91 4791 656
Web:www.kucagrga.com
E-mail:vlatko.gregur@gmail.com
Kapacitet:tri dvokrevetne, jedna jednokrevetna soba