Navigacija

Restoran Verglec

Restoran „Verglec“, smješten je u strogom centru baroknog grada Varaždina, u srcu povijesne jezgre te samo nekoliko metara udaljen od Stančićevog trga, na kojem se nalazi i palača Sarmage. S tog istog Trga pruža se pogled na tvrđavu Stari grad. Nakon šetnje gradom i uživanja u znamenitostima, mora se zadovoljiti i Vaše nepce, a idealan prostor za to je upravo „Verglec“, prvi restoran s licencom Hrvatske autohtone kuhinje.

Sa svojom bogatom gastronomskom ponudom i ugodnim ambijentom, pruža našim gostima mogućnost provođenja ugodnih trenutaka. Naše osoblje, naš je potencijal i sa svojom kreativnošću u pripremi hrane kao i sa svojom profesionalnošću i ljubaznošću, ponudit će Vam ono najbolje.

Ugodan ambijent restorana garniran je zvucima našeg verglaša, koji sa svojim tradicionalnim glazbenim instrumentom, uveseljava goste restorana. Prostor se sastoji od 140 sjedećih mjesta u restoranu i na terasi, tako da osim individualaca može ugostiti i veće turističke grupe.

Za proslavu posebnih svečanih trenutaka poput vjenčanja, pričesti, krizmi, krštenja, poslovnih druženja i slično, restoran Verglec je idealno mjesto.

Adresa:Kranjčevićeva 12, 42 000 Varaždin
Telefon:+385 (0) 42 211-131
Fax:+385 (0) 42 211-467
Web:www.verglec.com