31. 12. 2021.

U Varaždinu uđite trčeći u Novu 2022. godinu

Nakon jednogodišnje stanke uzrokovane epidemiološkom situacijom, Varaždinci, ali i trkači iz različitih dijelova svijeta ponovno će moći doživjeti utrku varaždinskim gradskim ulicama i trgovima u blagdanskoj atmosferi i uz potporu mnogobrojnih gledatelja koji slave ulazak u novu godinu.

Novogodišnja utrka Varaždin jedinstvena je utrka koja započinje točno u ponoć na novu godinu. Prva novogodišnja utrka u Varaždinu održana je 1977. godine te se održava već više od 40 godina.

Utrka je to koja zauvijek ostaje u sjećanju pa broj trkača koji u Varaždinu na jedinstven način započinju novu sportsku godinu neprestano raste. O tome svjedoči i rekordnih 550 sudionika u posljednjem održanom izdanju 1. siječnja 2020. godine.

43. Novogodišnja utrka održat će se u organizaciji Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i suorganizaciji Atletskog kluba „Sloboda“ Varaždin, te pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, a prijave su moguće OVDJE do utorka, 28. prosinca 2021.

Želite li i vi iskusiti jedinstven i nezaboravan ulazak u novu godinu – Novogodišnja utrka Varaždin odlična je prilika za to.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.