3. 12. 2022. - 8. 1. 2023.

Advent u Ivancu

Advent u Ivancu ove će godine trajati punih pet tjedana, od 3. prosinca do 8. siječnja, a nije isključeno da će se produljiti i na koji tjedan više. 

Ivanečke udruge i ustanove i ove će se godine na razne načine uključiti u manifestaciju te svojim programima uljepšati predstojeće blagdanske dane u našemu gradu.

Adventski program odvijati će se kod klizališta u gradskom parku, u Kinu i na Kinotrgu Ivanec, ali i u drugim naseljima ivanečkoga kraja.

Da će program biti bogat, pun iznenađenja i primjeren za sve generacije, potvrđuje i podatak da su uključivanje u Advent potvrdili Turistička zajednica grada Ivanca, Pučko otvoreno učilište Đuro Arnold, Dječji vrtić Ivančice s područnim odjelom u Radovanu, Dječji vrtić Bambi, Plesni klub Ivančica, KUD Rudolf Rajter, ŽVS Kaliope, KUD Salinovec, Udruga građana Margareta Margečan, Udruga građana Prigorec, Ivanečko sunce i dr. 

Na poseban način u manifestaciju se uključuju Klub mladih i Savjet mladih Grada Ivanca.

Bit će tu, dakle, svega: i klizanja, i dječjih zabavnih manifestacija, programa za velike i male, sadržaja za mlade, besplatnih projekcija crtića, kazališnih i lutkarskih predstava, božićnih pjesama, plesa i glazbe, koncerata i sportskih manifestacija, a sve to praćeno prigodnom ugostiteljskom ponudom.

Ovogodišnji Advent otvara se u subotu, 3. prosinca u 18 sati, pa stoga rezervirajte svoje vrijeme i svakako dođite na otvaranje kod klizališta u gradskom parku Ivanec.

 

Fotografije: Boris Jagetić Daraboš

Povezani dokumenti

PDF Program

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.