27. 4. 2021.

Početna konferencija projekta Active Tourism meets Advanced Technology in Cross-Border Area - AT@AT.CB

Početna konferencija projekta Active Tourism meets Advanced Technology in Cross-Border Area - AT@AT.CB

 

U petak, 30. travnja, s početkom u 9:30 sati održat će se početna konferencija projekta Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Bit će to početak projekta vrijednog 1.245.215,36 eura (9.339.115 kuna) koji se s 85 posto sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, odnosno iz Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Mađarska – Hrvatska 2014.-2020.

Partneri iz Hrvatske su Varaždinska županija kao vodeći partner i Turistička zajednica Varaždinske županije, dok su mađarski partneri Općina Csurgó i Sveučilište Pannon, Nagykanisza kampus.

Zahvaljujući ovom projektu, podrum palače Varaždinske županije bit će transformiran u centar za posjetitelje, novu turističku točku koja će posjetitelje usmjeravati prema atrakcijama ruralnog područja. Sličan centar bit će otvoren i u općini Csurgó, a povezivat će ih prozori kroz kojeg će turisti moći izravno komunicirati. Glavni turistički proizvod bit će nova aplikacija za pametne uređaje koju će posjetitelji centara moći preuzeti besplatno, a koja će ih voditi prema povijesnim i drugim turističkim atrakcijama u regiji. Konačni cilj je inovativno uključivanje procesa gamifikacije i tehnologija proširene stvarnosti u turističku ponudu.

Konferencija će se održati putem Zoom platforme, a pratiti ju možete na linku https://zoom.us/j/95084939009?pwd=WGxLd01Yb3kySk9mK1hMY2czai95dz09*.

Za praćenje konferencije potrebno se registrirati najkasnije do 30. travnja, do 9 sati, putem linka https://forms.gle/qQ4rvQZLTy458bF89.

Program konferencije dostupan je u dokumentu u pdf obliku.

*Napomena: Prilikom priključenja Zoom sastanku potrebno je u rubrici INTERPRETATION kao jezik praćenja odabrati (kanal) CROATIAN i MUTE ORIGINAL AUDIO.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.