Restoran Francina 2

 

Francina 2, smještena u mjestu Breznica nedaleko Varaždina. Restoran nudi suvremenu interpretaciju Hrvatskih kulinarskih tradicija, u sofisticiranoj i u isto vrijeme neformalnoj atmosferi.

Hram lijepe kuhinje koju privilegira korištenje kvalitetnih sezonskih domaćih sastojaka profinjene tehnike kuhanja te lukava kreativnost, koja je temeljena na inovaciji i profesionalizmu. FRANCINA 2 je specijalizirana tvrtka za kreiranje i pripremu domjenaka,stručnih seminara, caffee-brek, zajutraka, doručaka, svadbenih svečanosti.
Uvijek u tijeku sa trendovima, kako na području hrane, tako i na ponudi pića. Ponosimo se našom voljom i strašću kojom pružamo uslugu našim klijentima. Kako bismo uspješno obavljali svoj posao, pridajemo pažnju svakom detalju, radimo kao tim, te svakom klijentu pokušavamo pomoći u optimalnom izboru usluge.
Bilo da organizirate vjenčanje, obiteljsko druženje ili poslovno primanje, svaki događaj je planiran u detalj te ostvaren sa stilom. Naša fleksibilnost i stručnost omogućuju nam raznovrsnost pružanja velikog opsega kako usluga u objektu, tako i catering usluga.Adresa: Breznica 48 42225 Breznički Hum
Telefon: (+385) 42626159; (+385) 919345741
www.francina2.hr
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.