Prepusti se rijeci

Zovu je europska Amazona, slatkovodni biser Europe, zlatonosna rijeka – a sve je to naša Drava! U jednom trenutku opušta, a već u drugom poziva na novu adrenalinsku avanturu. Za one kojima jedna avantura nije dovoljna, nudi više njih: SUP + RAFT + MTB + Jeep Off Road. I kad pomislimo da ne može ugodnije iznenaditi, ona očara.

 

Na svega 15-ak minuta od šarmantne urbane povijesne jezgre Varaždina skriva se jedna drugačija ljepota, očuvana ali neukroćena. Rijeka Drava.

Doživljaj rijeke je prava avantura.

 

DRAVA RAFTING SAFARI
Na Dravi možete uživati u raftingu, dnevnom, ali i onom noćnom koji otvara potpuno nove mogućnosti uživanja u bogatstvu živog svijeta koji se danju skriva, a noću vlada.
Prepustite se prirodnoj oazi riječnog krajolika Europske Amazone. Doživite riječne rukavce, zavoje i sprudove te staništa orla štekavca, crne rode, dabra i ostalih stanovnika zaštićenog dravskog biorezervata iz očaravajuće perspektive Rafting safari spusta.

 

DRAVSKA SUP AVANTURA
Istraživanje skrivenih ljepota rijeke Drave nikad nije bilo toliko uzbudljivo. Trend koji privlači sve veći broj zaljubljenika, SUP daska za veslanje idealan je i jedinstven način boravka u prirodi.
Ako želite uistinu pravi doživljaj prepun kadrova netaknute prirode upustite se u SUP istraživanje rukavaca i nepoznatih riječnih jezera ispunjenih kristalno čistom vodom, koji su često nedostupni rafting čamcima.
Naravno, sve uz stručno vodstvo.

 

OFF ROAD
Želite još? Otkrivanje prirodnih ljepota šljunčanih sprudova uz adrenalinsku vožnju legendarnim safari jeepom kroz labirinte šumskih putova starog toka Drave nikako Vas neće ostaviti ravnodušnima

Bili romantičar ili ne, dravski zalazak sunca, a ranoranioce i izlazak, nikako ne ostavljaju ravnodušnim.

 

Informacije:

MORE ADVENTURE  j.d.o.o.
Ive Vojnovića 1, 42000 Varaždin
tel. + 385 (0)91 405 0000
FB More Adventure
More Adventure – trip advisor
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.