Arbia Dorka Luxury Palace ****

Arbia Dorka Luxury Palace ****

Tradicionalna palača Arbia Palace Dorka nalazi se u srcu Varaždina, nasuprot glavnog gradskog parka Vatroslav Jagić, te je udaljena 3 minute pješice do glavnog gradskog trga.

Bed & Bike Hostel

Bed & Bike Hostel

U mirnom dijelu Varaždina, na samo nekoliko minuta do središta grada, smješten je novi hostel znakovita imena Bed&Bike što znači da posebnu uslugu pružamo gostima koji dolaze biciklom.

Hostel Vortex

Hostel Vortex

Hostel Vortex nalazi se u strogom centru grada Varaždina u zgradi izgrađenoj na bedemima Starog Grada te time ulazi u kulturno-povijesnu cjelinu grada.

Hostel "Stara vaga"

Hostel "Stara vaga"

Hostel "Stara vaga" smješten je na Trgu Matije Gupca 61, na mjestu gdje se nekad nalazila i stara stočna vaga, 7 min pješice do glavnog trga.

Hostel Kairos

Hostel Kairos

Na svakoj etaži nalaze se 2 kupaonice, 2 sanitarna čvora, čajna kuhinja s boravkom. Na raspolaganju je i neograničeno korištenje interneta. Hostel ima i vlastiti parking za sve goste.

Hostel Studentski Dom Varaždin ***

Hostel Studentski Dom Varaždin ***

U neposrednoj blizini romantičnog baroknog središta grada Varaždina, samo nekoliko minuta vožnje biciklom od rijeke Drave i Dravske park-šume nalazi se kompleks Studentskog centra Varaždin.

Pansion Garestin **

Pansion Garestin **

Nedaleko od centra grada nalazi se restoran i pansion Garestin, čije ime je ujedno i prvi naziv za grad Varaždin.

Pansion Maltar

Pansion Maltar

Privatni smještaj Maltar Varaždin nalazi se u samom središtu Varaždina, nudi klimatizirane sobe s TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima te besplatnim bežičnim pristupom internetu. 

Pansion Bernarda

Pansion Bernarda

Pansion Bernarda nalazi se u samom centru Varaždinskih Toplica u neposrednoj blizini termalnog lječilišta, rimskih iskopina, parka, crkve, robne kuće i ostalih znamenitosti.

Pansion Bernarda Nova

Pansion Bernarda Nova

Pansion Bernarda Nova nalazi se u Varaždinskim Toplicama, a nudi smještaj u 12 dvokrevetnih soba.

Panison Joško

Panison Joško

Pansion Joško smješten je u Remetincu. Ima 19 ležajeva od čega dvije jednokrevetne sobe, četiri dvokrevetne sobe te tri dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem.

Sirovina benz Greda

Sirovina benz Greda

U sklopu benzinske crpke, uz glavnu prometnicu u Gredi nalazi se pansion Sirovina Benz Greda. 

Ostala ponuda

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.