Pansion Garestin **

Nedaleko od centra grada nalazi se restoran i pansion Garestin, čije ime je ujedno i prvi naziv za grad Varaždin.

Nalazi se u prostorima stare varaždinske obiteljske kuće, u sklopu koje je i dvorišna terasa koja sa svojim aranžmanom cvijeća i zelenila pruža pravi domaći ugođaj.

Naše iskustvo i kvaliteta čine nas prepoznatljivima po raznovrsnoj ponudi specijaliteta nacionalne i internacionalne kuhinje, tako da će naše stručno osoblje udovoljiti svim Vašim zahtjevima.

Sa svojih 100 unutarnjih i 70 vanjskih mjesta na terasi, restoran „Garestin“ pogodno je mjesto za razne svečanosti, od svadbenih svečanosti, proslava prve pričesti, potvrde, krštenja pa sve do posjeta individualaca. Uz to nudimo i uslugu smještaja, te raspolažemo sa 18 kreveta u 9 jednokrevetnih (francuski ležaj) soba, 1 trokrevetnoj sobi i 3 dvokrevetne sobe. Svaka soba je opremljena sa: klima, mini bar, sat/tv, telefon, tuš/wc.

Restoran u svojem sastavu ima i vlastito parkiralište za 30 automobila tako da je to i idealna prilika da dovedete i svoje poslovne partnere i upravo u našem restoranu doživite brojne poslovne uspjehe.

Domaća i ugodna atmosfera u pansionu „Garestin“, učinit će Vaš boravak u Varaždinu još ugodnijim i opuštenijim. Želimo da se osjećate kao kod kuće te da Vam posjet gradu Varaždinu ostane u lijepom sjećanju.


Kategorija: **
Kapacitet: 18
Adresa: Zagrebačka 34, Varaždin
Telefon: +385 (0)42 214 314
Check in/Check out: od 14/do 14 sati
www.gastrocom-ugostiteljstvo.com 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.