15. 9. 2022., 15:30

Turistička zajednica Varaždinske županije poziva Vas na seminar: Dronovi kao marketinški alat za turističku promociju

Foto: FOI
Foto: FOI

 

Turistička zajednica Varaždinske županije poziva na sudjelovanje na seminaru pod nazivom „Dronovi kao marketinški alat za turističku promociju“ u sklopu projekta Active Tourism meets Advanced Technology in Cross-Border Area – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.” sufinanciranog iz programa Interreg V-A Mađarska – Hrvatska 2014. – 2020. (Europski fond za regionalni razvoj).

Događaj će se održati u četvrtak 15. rujna 2022. godine s početkom u 15:30 sati u Hotelu Turist, Aleja kralja Zvonimira 1, 42000, Varaždin, Hrvatska.

Seminar će se kroz primjer dobre prakse suradnje između obrazovne institucije i turističke zajednice usredotočiti na temu mogućnosti povezivanja digitalnih tehnologija i turizma.

Cilj seminara je osvijestiti važnost korištenja informatičkih tehnologija u turističkoj promociji, prijenos znanja i iskustva između sudionika te poticanje nastanka novih ideja u promociji turističkih destinacija, atrakcija ili pojedinačnih objekata.

Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijave su moguće do 14. rujna putem Google obrasca: https://forms.gle/PELetvhTHeHfzvcb7

Cijeli program seminara moguće je preuzeti u prilogu.

 

Veselimo se Vašem dolasku!


*Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. projekt je započeo 1.1.2021. i traje do 31.12.2022., a partneri iz Hrvatske su Varaždinska županija kao vodeći partner i Turistička zajednica Varaždinske županije, dok su mađarski partneri Općina Csurgó i Sveučilište Pannon, Nagykanisza kampus. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.245.215,36 €, od čega EU sufinancira 1.058.433,04 Eura (85%).

*Sadržaj je izrađen uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj je isključiva odgovornost Turističke zajednice Varaždinske županije i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava stajalište Europske unije i / ili Upravljačkog tijela.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.