15. 9. 2022., 10:00

Varaždinska županija poziva Vas na međunarodnu konferenciju: „Suvremene IT tehnologije i njihove primjene u turizmu“

Varaždinska županija poziva Vas na međunarodnu konferenciju: „Suvremene IT tehnologije i njihove primjene u turizmu“

 

Varaždinska županija poziva na sudjelovanje na međunarodnu konferenciju pod nazivom „Suvremene IT tehnologije i njihove primjene u turizmu“ u sklopu projekta Active Tourism meets Advanced Technology in Cross-Border Area – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.” sufinanciranog iz Programa suradnje INTERREG V-A Mađarska-Hrvatska 2014-2020 (Europski fond za regionalni razvoj).

Događaj će se održati u četvrtak 15. rujna 2022. godine s početkom u 10:00 sati u Hotelu Turist, Aleja kralja Zvonimira 1, 42000, Varaždin, Hrvatska.

Međunarodna konferencija će se organizirati s ciljem promicanja snažnijeg uključivanja informacijske tehnologije (IT) u turističku ponudu, posebice kada je u pitanju valorizacija prirodne i kulturne baštine. Konferencija će biti i događaj za predstavljanje vizualnog identiteta stvorene turističke atrakcije – aplikacije temeljene na proširenoj stvarnosti i gamifikacije te će ujedno sudionike upoznati s mogućnostima proširenja ponude spajanjem svoje prirodne i kulturne baštine u aplikaciju.

Međunarodna konferencija je besplatna za sve sudionike, a prijave su moguće do 13. rujna putem Google obrasca: https://forms.gle/NrXmpcaFd531BmZ99

Službeni jezici konferencije bit će engleski, mađarski i hrvatski, uz omogućen prijevod. Cijeli program međunarodne konferencije moguće je preuzeti u prilogu.

Veselimo se Vašem dolasku!

*Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. projekt je započeo 1.1.2021. i traje do 31.12.2022., a partneri iz Hrvatske su Varaždinska županija kao vodeći partner i Turistička zajednica Varaždinske županije, dok su mađarski partneri Općina Csurgó i Sveučilište Pannon, Nagykanisza kampus. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.245.215,36 €, od čega EU sufinancira 1.058.433,04 Eura (85%).

*Sadržaj je izrađen uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj je isključiva odgovornost Varaždinske županije i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava stajalište Europske unije i / ili Upravljačkog tijela.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.